Pyramid Solitaire Beach Resort

Pyramid Solitaire Beach Resort spelen

Update! Pyramid Spider Solitaire Beach Resort is helaas niet meer beschikbaar vanwege een faillissement van het bedrijf Ziango Gaming.

Beste Alternatieven voor Pyramid Beach Resort

We hebben op Patience een geweldige nieuwe Pyramid Solitaire. Daarnaast vind je hieronder nog meer alternatieven.


Speel gratis het nieuwe Pyramid Solitaire Beach Resort spel uitgebracht door Ziango Games. Het spel maakt onderdeel uit van een serie Patience spelen waarvan we oa Tripeaks en Spider Solitaire in ons aanbod hebben opgenomen. het spel laadt direct in je browser en je hoeft geen software te downloaden om Pyramid Solitaire Beach Resort te starten. Direct gratis Pyramid Solitaire spelen! Deze zomerse versie van traditioneel Pyramid Solitaire is een echte aanrader. In het bekende Beach Thema speel je nu ook de Patience variant Pyramid Solitaire.

Spelregels Pyramid Solitaire Beach Resort

Pyramid Solitaire Beach Resort is een uitgebreide versie van het bekende Pyramide Solitaire. Deze vorm van Patience heeft zijn naam te danken aan de wijze waarop de kaarten in de beginopstelling gedeeld worden. De kaarten worden namelijk gedeeld in een driehoek met de punt naar boven toe. Dit is de vorm van een Pyramide vandaar de naam Pyramid Solitaire.

Pyramid Solitaire Uitleg Speelveld

Doel van het spel

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk kaarten weg te spelen van het speelveld. Je begint vanaf onderaan kaarten weg te spelen door combinaties te maken met de kaarten onderaan bij de stapel en de kaarten aan de onderkant van de Pyramide.

Wegspelen van de kaarten

Het wegspelen van de kaarten bij Pyramid Solitaire doe je door steeds 2 kaarten aan te klikken die je kunt combineren met elkaar. Wanneer je de kaarten op de juiste wijze met elkaar combineert dan mag je beide kaarten uit het spel halen. Wanneer je alle kaarten uit het spel hebt gehaald dan heb je het spel uitgespeeld. Het wegspelen van de kaarten gebeurt als volgt en is heel simpel: Klik op 2 kaarten waarvan de optelsom samen 13 is.

Pyramid Solitaire Uitleg Kaarten Verplaatsen

  • Kaarten van de stapel kunnen dus worden gecombineerd met de bovenste open kaart van de Pyramide.
  • De Kaarten van de stapels kunnen ook onderling worden gecombineerd tot 13 en ze op die manier wegspelen.
  • Wanneer je geen zet meer kunt doen dan kun je op de stok met kaarten drukken om zodoende nieuwe kaarten te trekken.

Waarde van de Kaarten bij Pyramid Solitaire Beach Resort

De waarde van de kaarten zijn afwijkend als wat je normaal bij Pasjans gewend bent. Het belangrijkste verschil zit hem in het feit dat de plaatjes niet allemaal 10 punten waard zijn. Hieronder de uitleg.

Pyramid Solitaire Puntentelling

  • Alle kaarten met nummers hebben hun standaardwaarde. Zo telt de 2 voor 2 punten en de 10 voor 10 punten.
  • Azen tellen asl 1 punt
  • Boeren tellen voor 11 punten
  • Vrouwen tellen voor 12 punten
  • Een Koning telt voor 13 punten en kan in een keer worden verwijderd

Joker Kaarten bij Pyramid Solitaire Beach Resort

De Joker Kaarten zijn een unieke en erg leuke toevoeging die het spel een extra dimensie geven. Je krijgt bij aanvang van ieder spelletje 2 soorten Joker kaarten namelijk de Undo Jokerkaart en de Joker Kaart. Met de Undo kaart mag je een zet terug doen.

De andere Joker Kaarten kunnen gecombineerd worden met alle kaarten om ze weg te spelen.
Bij aanvang van ieder spel Pyramid Solitaire Beach Resort ontvang je in totaal 6 Jokerkaarten, van iedere soort 3 kaarten.

Levels bij Pyramid Solitaire Beach Resort om steeds verder te komen

Het leuke van Pyramid Solitaire Beach Resort is dat er levels zijn gebouwd in het spel. Zo moet je steeds een spel uitspelen om het volgende spel te “unlocken”. Heel verslavend want voor je het weet zit je uren te spelen. We weten niet precies hoeveel levels er zijn want het was een hele uitdaging om de levels vrij te spelen en we zijn nog lang niet bij het einde. Probeer het daarom zelf en ervaar het genot van een spelletje Pyramid Solitaire Beach Resort

Een Superleuke Variant van Pyramide Solitaire

Wij vonden het spel ontzetten leuk en verslavend. Pyramid Solitaire Beach Resort zit supergoed in elkaar en het staat garant voor uren speelplezier. Het spel loopt zeer vloeiend en de geluiden zijn zeer aanstekelijk en nodigen je uit om te blijven spelen. Het spel ziet er op alle gebieden verzorgd uit en we vinden het een enorme aanwinst voor ons assortiment Solitaire op Patience.nl. Wij wensen je heel veel plezier met spelen en raden je aan om de andere versies van deze spel ontwikkelaar ook te proberen want ze zijn allemaal de moeite waard!