...


Spider Solitaire 2 Kleuren

Spider Solitaire 2 Kleuren is een stuk uitdagender dan wanneer je met 1 kleur speelt. Het is moeilijker en daardoor meer geschikt voor een gevorderde speler dan een beginnende Spider Solitaire speler. Hou er dus rekening mee dat dit een moeilijke soort is van Patience. Speel hierboven direct Spider Solitaire 2 Kleuren. Kies de middelste optie en het spel start direct. Hieronder vindt je nog enkele soorten Patience. Voor ons gehele overzicht bekijk onze Solitaire pagina!


patience-solitaire-klondike-game-logo
Patience Klondike
Spider-solitaire-spel-icoon-200x200
Spider Solitaire
freecell-big-spel-icoon-200x200
Freecell BIG
freecell-spelen- free-cell-solitaire
Freecell spellen
Mahjong-cards-spel-icoon-200x200
Mahjong
tripeaks-solitaire-logo-icoon-spel-200x20
Tripeaks


Spider Solitaire Begin van Het Spel

De opstelling is geheel hetzelfde en als je in het echt speelt, kun je kiezen om alle rode kaarten als een kleur te aanzien en hetzelfde voor de zwarte. Anders heb je vier halve boeken kaarten nodig om Spider Solitaire 2 kleuren te spelen zoals je het online ziet.

Je deelt de kaarten exact hetzelfde. Het verschil zit er in dat je stapels van gemengde kleuren niet kunt verplaatsen. Alleen als bij Spider solitaire 2 kleuren een stapel eenzelfde kleur heeft mag je deze verplaatsen.

Een reeks van aas tot heer moet ook uit eenzelfde kleur bestaan bij Spider solitaire 2 kleuren voordat je deze kunt opruimen. Als er ook maar een kaart van een andere kleur in zit, moet je die er eerst uit kunnen werken en vervangen door een van dezelfde kleur.

Tips Bij het Spelen van Spider Solitaire 2 Kleuren

Omdat je rekening moet houden met deze twee kleuren is het compleet uitspelen een grotere uitdaging. Je zult best wel een paar tips kunnen gebruiken om je winstkansen te vergroten. Daarom bieden wij je deze onbetaalbare hints om je speelstijl voor goed te verbeteren.

Ten eerste moet je bij Spider Solitaire 2 kleuren proberen om zo veel mogelijk reeksen van dezelfde kleur te maken. Dit is een prioriteit, want eens je begint te mengen, limiteer je de verplaatsbaarheid. Als je de keuze hebt uit een rode negen en een zwarte negen om op een rode tien te plaatsen, dan is de rode kaart in bijna alle gevallen de betere keuze.Wanneer je ziet dat je alle nodige kaarten beschikbaar hebt om een volledige reeks te vormen, is het bij Spider Solitaire 2 kleuren een goede keuze om dit zo snel mogelijk in orde te brengen. Bevrijd de nodige kaarten en combineer om een stap dichter bij de overwinning te staan.

Vrije cellen zijn een echte zegen in Spider Solitaire Patience. Niet alleen omdat ze je vrijheid geven om elke kaart naar te verplaatsen, maar omdat ze je gemengde stapels laten oplossen. Je kunt de ene kaart die in de weg zit om twee reeksen op orde te brengen even aan de kant zetten.

Dus, wat denk je? Ben je klaar voor de uitdaging om deze versie van met 2 kleuren te proberen. Of speel je liever de makkelijkere versie van Spider Solitaire? Het spel met 1 kleur is al een uitdaging op zich dus wanneer je nog problemen hebt met het uitspelen van de 1 suit versie dan raden we aan misschien nog even te wachten. Door herhaling van iets eenvoudig raak je toch nooit verder. Zet vandaag een eerste stap in de verbetering van je puzzelwerk.