Patience Classic Solitaire

Patience Classic Solitaire is een andere benaming voor het spel Klondike. Klik op de afbeelding om Patience Classic Solitaire te spelen. Het spel is helemaal gratis en je kunt het spelen zonder download en reclame! Uniek in Nederland!

Patience
Klik op de afbeelding om direct het spel te spelen

Vanaf de uitvinding van speelkaarten zijn er talloze kaartspellen. Denk maar eens aan poker, blackjack en andere afleidingen hiervan. Maar geen enkel spel is zo populair als het spel. Hoe vaker je speelt, hoe verslavender het spel wordt. Het is niet voor niets het meest populaire kaartspel ter wereld. En mede dankzij de talloze strategieën die je kunt toepassen kun je steeds beter worden in Traditioneel Patience zoals Patience Classic Solitaire ook wel wordt genoemd.

Uitspelen Patience Classic Solitaire Tips?

De winkansen liggen ongeveer op 80%, toch zal men niet telkens dit getal bereiken. De variëteit aan gedeelde kaarten beslissen ook het verloop van het spel, toch zullen diverse tactieken positief aan de uitkomst kunnen bijdragen. Het patiencespel wordt in je ééntje gespeeld en je zal dus uiteindelijk jezelf moeten verslaan!

Patience Classic Solitaire is dus één en hetzelfde spel. Velen mensen denken dat het spel verschilt, maar dit is niet het geval. Voor degene die het patience classic solitaire spel nog niet kent zullen we hieronder een paar beginnerspunten opnoemen.

Het Patience Classic Solitaire spel begint met 52 kaarten en deze worden verdeeld in 7 stapels. De linkerkant heeft voordat men aan het Patience Classic Solitaire spel begint 1 openstaande kaart. De tweede stapel heeft 2 kaarten, de derde 3 en de meest rechtse stapel beschikt over 7 kaarten. Alle eerste kaart van de stapel wordt opengedraaid en het doel is om een sequence te maken van Aas naar Koning.

Strategie om te Winnen

Het doel hebben we al benoemd, toch zal de speler moeten nadenken voordat hij of zij een “move”maakt. Zo zal je de Aas of kaartnummer 2 als éérste moeten gebruiken om je winkansen te vergroten. Daarnaast zullen de verschillende kleuren in acht moeten worden genomen als je de sequence compleet maakt.

Mocht je op een gegeven moment géén kaart meer kunnen gebruiken van de 7 stapels, dan mag je 3 kaarten van de resterende stapel nemen. Kun je met deze 3 kaarten niet uit de voeten, dan mag je nogmaals 3 kaarten van de stapel wegnemen totdat je verder kunt spelen.

Online het patience classic solitaire spel spelen

Er bestaan talloze varianten op het patience spel zoals klondike solitaire, two suits, four suits en het bekende spider solitaire. Deze laatste heeft vooral zijn naam waar gemaakt in het meegeleverde Microsoft programma. Hier wijken de spelregels af van het klassieke spel en is de meest gespeelde versie: “patience”.

Solitaire kun je tegenwoordig overal online spelen door HML5 waardoor het spel op alle devices te spelen is. Wanner je het spel offline wil spelen dan kun je een Patience app downloaden. De veelzijdigheid van het spel maakt het voor velen mensen interessant om het spel te spelen. Vanuit een mobieltje of achter de p.c., het blijft telkens weer een uitdaging om alle kaarten weg te werken.

Probeer de vele tactieken uit op je favoriete patience classic solitaire spel en verhoog je winkans hiermee.