...

Paaseieren in Patience: Vind 8 Vrolijke Paasachtergronden dit weekend!

Patience.nl probeert altijd uw ervaring met het spelen van Patience nog leuker te maken en dit weekend is geen uitzondering! We hebben acht paaseieren in het spel verstopt, elk met een vrolijke paasachtergrond. Om deze achtergronden te vinden, kies de menu-optie linksonder en ga naar ‘achtergrond’ Scroll door de opties totdat je acht paaseieren ziet. Klik op elk ei om de bijbehorende achtergrond te onthullen! Deel je favoriete verrassing op facebook en laat je vrienden weten over deze vrolijke paasachtergronden!

Paasweekend online spelletjes spelen

Als je iets anders zoekt om te doen dit Paasweekend, waarom probeer je dan ook niet een van onze andere patience spellen? We hebben er een heleboel, en ze zijn allemaal gratis te spelen! Dus navigeer door onze website en bekijk ze!

Wist jij bevoordeeld al dat we onlangs een hele nieuwe serie van Freecell spellen hebben toegevoegd aan Patience.nl. Allemaal gratis te spelen zonder reclame in het spel.

Meer spellen toevoegen aan Patience.nl

Zoals gezegd zijn we altijd op zoek om Patience.nl nog leuker te maken. Zijn er spellen die jij graag speelt maar niet kunt vinden op onze website, deel het op onze Facebook-pagina. Plaats een verzoek voor jouw favoriete spellen en wij gaan voor je aan de slag.

Overigens is er op Patience.nl nog veel meer te vinden dan alleen Solitaire. We hebben verschillende versies van het lastige Solitaire Spider. Ook andere spellen die je alleen kunt spelen zoals Mahjong. We hopen dat je een leuk en ontspannen Paasweekend hebt, en vergeet niet de paaseieren in Patience uit te proberen! Laat ons je favoriete verrassingsachtergrond weten op Facebook.

Dus geniet van je Paasweekend, en veel plezier met het zoeken naar die paaseieren in Patience!