48 spelletjes om te spelen op Patience.nl: Van Klondike tot Mahjong

Speel jij graag solitaire? Of vindt je het leuk om nieuwe spellen uit te proberen? Hoe dan ook, wij hebben de perfecte website voor jou. Patience.nl biedt 48 verschillende spellen die je rechtstreeks op de computer, tablet of telefoon kunt spelen. Of je nu een beginner of een expert bent, er is voor elk wat wils op onze website. En als je je favoriete spel er niet tussen ziet staan, laat het ons weten! We zijn altijd op zoek naar nieuwe suggesties en feedback van onze spelers. Dus kijk rond op Patience.nl en begin vandaag nog met spelen!

Oude Patience.nl website
Oude patience.nl website

Begonnen met 1 Patience spel

Deze website is begonnen met één enkel spelletje Patience. Dat spel was echter gemaakt met een inmiddels verouderde techniek. Dat heeft ons ertoe doen besluiten het spel te vervangen met een compleet nieuwe Klondike versie. Grote duidelijke kaarten, vrolijke muziek en voor opties om de beleving aan te passen. Je kunt bij Patience kiezen uit verschillende mooie kaartensets en achtergronden.

Steeds meer spellen op Patience.nl

Steeds zijn we op zoek naar nieuwe spellen om aan te bieden aan onze bezoekers. Iedere zoveel tijd lopen we tegen een spel aan dat leuk genoeg is om toe te voegen aan de collectie. Deze spellencollectie is inmiddels 48 spellen groot en het einde is nog lang niet in zicht. We blijven op zoek en er aan werken om de leukste spelletjes site van Nederland te zijn.

Suggesties voor nieuwe spellen

Patience.nl heeft meer dan alleen solitaire spellen, in het overzicht zie je bijvoorbeeld ook Mahjong of Blackjack. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Dus als je een leuk spel hebt of een spel kent dat we niet hebben, laat het ons weten! We zouden het leuk vinden van je te horen.

Je vindt de volledige lijst van spellen op onze website. Als je suggesties hebt voor nieuwe spellen, horen we dat ook graag! Bezoek onze Facebook pagina en laat ons in een bericht weten wat jij graag speelt of wilt spelen.