Patience Schilderij van Josef de Groot geveild op 18 December!

Joseph de groot game of patience

Op zaterdag 18 december, slechts negen dagen vanaf vandaag, krijgen kunstverzamelaars en liefhebbers de unieke kans om een zeldzaam schilderij van de Nederlandse oude meester Josef de Groot (1828-1899) te bemachtigen. Het kunstwerk, getiteld “A Game of Patience”, wordt aangeboden op de California Estates Auction, georganiseerd door Clark’s Auction Company.

Wat dit aanbod extra bijzonder maakt, is de verrassend lage startprijs: biedingen beginnen vanaf slechts $100. Dit is een zeldzame kans, gezien de historische waarde en artistieke kwaliteit van het schilderij, dat olieverf op hout als medium gebruikt en 40 bij 35 centimeter meet, inclusief lijst.

Joseph de groot game of patience

Voor geïnteresseerden die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, biedt de veiling site Invaluable.com de mogelijkheid om live via internet te bieden. Daarnaast kunnen bieders vooraf hun maximale bod instellen, om zo hun kansen te vergroten dit unieke kunstwerk in handen te krijgen.

De veiling vindt plaats op het adres 56 Old El Pueblo Road, Scotts Valley, CA, 95066, VS. Voor meer informatie over het schilderij en de veiling, bezoek de veilingsite Invaluable. Dit is een niet te missen kans voor iedereen die geïnteresseerd is in een stukje Nederlandse kunstgeschiedenis, aangeboden voor een opmerkelijk toegankelijke prijs.