Wat wordt er bedoel met “Geen limiet op Delen”?

De instelling “Geen Limiet op Delen” heeft betrekking op de reststapel links boven in het scherm. Wanneer je deze instelling UIT hebt staan dan kun je onbeperkt door de stapel heen. Wanneer je deze instelling AAN hebt staan, wat wil zeggen de moeilijke stand, dan mag je maximaal 3 keer door de stok heen. Indien je dan niet uit kunt dan is het spel afgelopen.

De oorspronkelijke spelregels van Patience geven aan dat je maximaal 3 keer door de stapel heen mag. Hierdoor is het moeilijker om het spel in zijn geheel uit te spelen. Wanneer je onbeperkt door de stapel heen mag dan heb je dus meer kans om te winnen.

Wanneer je de moeilijkheid instelling op Hoog zet, wat dus betekent dat je de instellingen op moeilijk zet, dan staat de instelling met betrekking tot Geen Limiet Met Delen automatisch UIT.

In de casino versie van Patience Klondike mag je indien je Patience 1 speelt maar 1 keer door de stapel en wanneer je Patience.3 speelt dan mag je 3 keer door de stapel. Echter bieden we deze variant van Klondike hier nog niet aan.