Speel Spider Solitaire 2

Je hebt jezelf aan een Patience spel Spider solitaire 2 gewaagd, maar bent tot de conclusie gekomen dat het eigenlijk te eenvoudig is, of integendeel dat het te moeilijk is. Er zijn verschillende opties die je dan kunt bekijken om het spel aan te passen aan je niveau. Als je het een stapje eenvoudiger wilt maken dan Spider solitaire 2, is de variant waar je maar een kleur gebruikt een goede keuze.


Klondike Solitaire
Patience Klondike spelen
Spider Beach
Spider Solitaire Beach Resort spelen
Freecell
Freecell Spelen

Je hebt acht keer dezelfde reeks die je moet maken en dus veel meer mogelijkheden dan bij Spider Solitaire 2 om deze bijeen te puzzelen. Elke kaart die je hebt past sowieso in de reeks die je aan het maken bent en je hoeft alleen maar kort te wachten tot alle kaarten voor een reeks beschikbaar zijn. Omdat je maar een enkele kleur gebruikt, heb je geen last dat je stapels niet kunt verplaatsen omdat er een verkeerde kaart in zit.

Geen gevloek zoals bij Spider solitaire 2 dat je kaarten van verschillende kleuren op elkaar moet zetten om je mogelijkheden te behouden. Maar eens je deze versie onder de knie hebt, is het zeker het proberen waard om de lat weer hoger te leggen en je aan de volgende uitdaging te wagen.

De Originele Spider Solitaire 2 Kleuren

Als je voldoende Spider Solitaire 2 gespeeld hebt en je jezelf hier bij verveeld. De uitdaging is er af omdat je de technieken door hebt om altijd de juiste kaarten bij elkaar te krijgen om reeksen te vormen, dan is het tijd voor de originele Spider met 4 kleuren.

Het spreekt voor zich dat je hier veel meer tactisch moet nadenken dan bij Spider Solitaire. In plaats van af te wisselen tussen twee kleuren, moet je nu zien orde te krijgen van een stapel gemaakt met wel vier verschillende kleuren.

Het is belangrijk om de stapels zo snel mogelijk leeg te krijgen, zodat je meer opties hebt zowel van kaarten als van plaatsen om ze heen te verplaatsen. Dit is hier nog belangrijker dan bij Spider Solitaire Patience.

Hoe meer mogelijkheden je hebt om tenminste een reeks af te kunnen maken, des te gemakkelijker het spel wordt, want dat zijn 13 kaarten die niet meer in je weg kunnen zitten en het wil zeggen dat alle overige kaarten van die kleur sowieso bij elkaar moeten raken. Het is niet zoals bij Spider solitaire 2 dat elke kaart mogelijk in een van vier reeksen past.

Nieuwe uitdagingen staan altijd klaar voor Spider Solitaire 2. Het geeft erg veel voldoening wanneer je een spel Spider naar het volgende leven kunt krijgen en niet getreurd, wanneer je zelfs de originele Spider Solitaire Gratis onder de knie hebt zijn er andere varianten om te proberen.

Spiderette bijvoorbeeld geeft je bijna geen speelruimte omdat het maar een boek kaarten gebruikt, met dezelfde principes. Gelukkig kun je het net als Spider solitaire 2 met twee kleuren of zelfs maar met een kleur spelen.

Solitaire Downloaden

Solitaire Spider 2 Kleuren kun je niet alleen online spelen maar in geval je zonder internet zit kun je ook een app downloaden.

Voor Spider Solitaire Downloaden heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een app of voor een programma op je computer. Een app is vooral makkelijk op je telefoon of iPad. Omdat er zoveel keuze is hebben we de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.