Waar Kan ik een Patiencespel Gratis Downloaden?

Het patiencespel van Windows dat je in eerdere versie terugvond, heeft waarschijnlijk voor veel momenten van ontspanning gezorgd. Maar is een patiencespel gratis downloaden genoeg om dit gemis op te vullen?

Patience

Graag delen we je mee waar je patiencespel gratis downloaden eenvoudig is om die korte dode tijden op te vullen. Dit doen we zowel voor je pc als smartphone, want iedereen heeft wel eens even momenten van rust of uitdaging nodig.

Patiencespel Gratis Downloaden op je PC

Met vreugde kunnen we je meedelen dat Windows nog steeds het patiencespel gratis downloaden toelaat. Al wat je moet doen is het downloaden van de officiële Microsoft Store. Deze vernieuwde versie van een 30 jaar oud product (dit laat ons oud voelen, niet?) brengt meer met zich mee dan alleen maar deze simpele kaartspelen.

Er zijn nieuwe kaartspelen om te meesteren, zoals pyramid en tripeaks. Maar, een meer bijzonder, zijn er nieuwe speelmodi. Wanneer we het Windows patiencespel gratis downloaden krijgen we er dagelijkse uitdagingen, evenementen en de sterrenclub bij. Deze maken de solitaire spellen net iets meer competitief, hoewel je nog altijd op jezelf speelt.

Als tweede optie voor een patiencespel gratis downloaden op je pc is er de patience software van Softonic. Met meer dan 200 solitair speelbare kaartspellen, is dit de meest complete set die we konden vinden.

Je kunt het zo gek niet bedenken, van verschillende spider versies tot alle mogelijke patience varianten en honderden anderen. Als je snel verveeld bent door een spel over en over te spelen, kun je hier om de twee dagen een heel jaar lang nieuwe spellen leren en onder de knie krijgen.

Gratis Verkrijgbare Patiencespellen voor je Smartphone

Er zijn twee populaire apps te vinden in Google Play die je wel leuk zult vinden. De eerste kun je het patiencespel gratis downloaden genaamd Patience. Dit heeft de meeste downloads van de twee en laat je zelfs toe om je kaarten of bord aan te passen met eigen foto’s.

Het is waarschijnlijk het meest fancy op de markt, maar komt ook met een hoop reclame. Je kunt kiezen om deze uit te schakelen door een eenmalige betaling, maar is het dat waard?

De andere optie is het patiencespel gratis downloaden van Super Free Games. Deze versie heeft een uiterst klassieke look en feel, maar komt jammer genoeg ook met een hoop reclame.

Als je in het bezit bent van een iPhone is dit de app die je zeker moet bekijken als je interesse hebt om een patiencespel gratis downloaden. Patience (Solitair Card Game) van Staple Games komt ook met reclame tussen je spelletjes door, maar is zeker niet al te storend. Je moet begrijpen dat de ontwikkelaars hun werk niet gratis kunnen doen, maar geef ze een pluim wanneer ze de reclame fatsoenlijk kunnen verwerken.

Dit zijn de verschillende patiencespel gratis downloaden apps die we je kunnen aanbevelen voor uren van plezier en ontspanning.