Download de Patiencespel App en speel Patience waar je wilt

Het is misschien wel het meest populaire kaartspel voor één speler ooit uitgevonden: Patience. Speel je liever direct online klik dan op de afbeelding hieronder. Je kunt direct spelen op alle apparaten en devices. Zoals IOS als Android!

Patience

Veel mensen hebben het door hun ouders leren spelen aan de woonkamertafel, en anderen omdat het bij het grootste besturingssysteem aller tijden inbegrepen zat. Maar nu kun je ook patiencespel spelen vanaf je computer en mobiel, simpel met de patiencespel app. Naast dat het een hoop minder gedoe geeft met het opdelen van de kaarten in je woonkamer, kun je het nu ook spelen wanneer je maar wilt vanaf je mobiel of computer. Maar wat is de patiencespel app precies? En welke spellen kun je met de patiencespel app allemaal spelen?

De patiencespel app is eenvoudig online te spelen.

Met de patiencespel app kun je kiezen tussen de spellen Patience 1 en Patience 3. Het verschil lijkt op het eerst niet zo groot, omdat er eigenlijk maar 1 kleine regel verschil tussen de twee spellen is. Bij Patience 1 krijg je namelijk, zoals de naam al doet vermoeden, 1 kaart van de stapel omgekeerd zodra je er voor kiest er 1 van de stapel af te nemen om verder te spelen, en bij Patience 3 zijn dit drie kaarten. En hoewel dit lijkt alsof er maar weinig verschil tussen de spellen is, wordt het bij Patience 3 ineens een stuk moeilijker en zul je tactischer moeten gaan nadenken hoe je de kaarten wegspeelt. Zodra je het probeert zul je merken dat je sneller komt vast te leggen en om het spel uit te spelen je vaak sommige kansen moet laten liggen om verder te komen. Je zult iets verder vooruit moeten denken in het spel om het te kunnen winnen. Want, je wint de patiencespel app alleen als je alle kaarten weet uit te spelen. Kom je vast te liggen: dan heb je helaas verloren.

De patiencespel app is eenvoudig te spelen.

Je hoeft enkel de website te bezoeken en op de knop spelen te klikken. Je krijgt vervolgens de keuze of je Patience 1 of Patience 3 wilt spelen. Patience 3 is een spel dat nog niet heel oud is, maar wist je dat de geschiedenis van Patience 1 wel wat verder terug in de tijd gaat? Er doen zich allerlei wilde verhalen de ronde, en er is eigenlijk niet zo heel veel zeker over de geschiedenis. Zo zijn er mensen die geloven dat het spel ooit ontwikkeld is door Napoleon Bonaparte, toen hij verbannen was en helemaal alleen op een eiland zat. Dit zou wel verklaren waarom wij het spel Patience op een franse manier uitspreken. Er zijn ook bewijzen dat het teruggaat naar waarzeggers en dat zij ooit via Patience, met het gebruik van andere kaarten, zelfs de toekomst konden voorspellen. Voor beide theoriën zijn geen harde bewijzen te vinden, maar enkel aannames waaruit men dit kan concluderen. Wat de geschiedenis van Patience dan ook mag zijn: het is altijd leuk als je toch even ergens moet wachten om op je telefoon of op je computer eens een potje Patience Spelen via de patiencespel app. Of speel het spel gewoon supersimpel door op de afbeelding te klikken!