Patience Spelen Online

Ben je ook zo’n fan van Patience? Ontdek hoe Patience spelen online een fluitje van een cent is. Patience spelen online, gratis en zonder download. Speel direct online of kies een van onze meest populaire Patience spelletjes uit op ons overzicht met Solitaire spellen.


patience-solitaire-klondike-game-logo
Patience Klondike
Spider-solitaire-spel-icoon-200x200
Spider Solitaire
freecell-big-spel-icoon-200x200
Freecell BIG
freecell-spelen- free-cell-solitaire
Freecell spellen
Mahjong-cards-spel-icoon-200x200
Mahjong
tripeaks-solitaire-logo-icoon-spel-200x20
Tripeaks


Haal de Kaarten van Tafel en ga Patience Spelen Online

Laten we open kaart spelen. Iedereen houdt toch wel van een potje kaarten? Kaartspellen worden ons in Nederland met de paplepel ingegoten. Zo leer je al jong Pesten of Jokeren en wat dacht je van Klaverjassen en Eén-en-twintigen. Met één spel kaarten kun je heel wat spelletjes spelen. Voor de allerkleinsten zijn er kaartspelletjes als Memorie of gewoon Kwartet. Kaartspellen heeft zo zijn voordelen want ze zijn goedkoop en makkelijk om mee te nemen. Bovendien bestaan er kaartspelletjes die je in je eentje kunt spelen. Denk hierbij aan het spel Patience of in het Engels Solitaire. Een spel dat volgens de geruchten al gespeeld werd door Napoleon.

Tegenwoordig kun je zelfs Patience spelen online. Op 22 mei 1990 voegde Microsoft het spel toe aan Windows 3.0. Dat werd een keerpunt in de geschiedenis en heeft bijgedragen tot het succes van Windows. Hierdoor leerden mensen met de muis van de computer werken, wat toen nog een redelijk nieuw concept was. Nu meer dan 30 jaar later kun je overal op het internet Patience spelen. Online of Offline in apps die je kunt downloaden op je Mobieltje of Tablet.

Patience spelen online op je eigen computer brengt je de voldoening van het winnen. Sommige mensen gaan zelfs nog een stapje verder en kiezen ervoor om Patience spelen online te doen via een casino waar ze nog een centje aan kunnen verdienen.Ontdek de verschillende varianten Patience spelen online

  • Patience of Solitaire Klondike

Patience of Solitaire is tegenwoordig eigenlijk meer een verzamelnaam voor meerdere kaartspelletjes die je alleen speelt. De meest bekende soort is Patience Klondike. Deze Patience spelen online kan met twee versies. Patience 1 en Patience 3. Het verschil tussen de twee versies zit hem in het aantal kaarten dat je per keer mag omdraaien.

  • Freecell

Samen met Klondike werd Freecell meegeleverd met Windows. Dit spel is minder populair en men kiest er dan ook minder snel voor dan voor het klassieke Patience. Dit spel is veel makkelijker uit te spelen.

  • Spider Solitaire

Een andere variant is Spider Solitair. Erg geliefd en het meest populaire strategische Patience spel.

Je kunt tegenwoordig ook met twee personen Patience spelen online. Het is een nieuwe variant waarbij je tegen elkaar speelt op tijd. Als je bedenkt dat Patience geduld betekent, lijkt dit natuurlijk wat tegenstrijdig. Met twee personen spelen om het eerste klaar te zijn, is wat anders dan heerlijk rustig en ontspannen je eigen spel te spelen.

De spelregels van Patience spelen windows zijn super eenvoudig, een kind kan de was doen. Omdat de kaarten willekeurig aan je worden gegeven, is het spel vooral gebaseerd op geluk. Toch kun je bepaalde skills ontwikkelen en er steeds beter in worden.Ben je een beginner, een professional of ergens tussen in? Op de website van patience.nl kun je gratis het unieke Patience spelen online. Op je laptop, tablet of PC met Android of met OIS, speel je je geliefde spel overal waar je bent. Zonder registratie, zonder download en zonder reclame. Volledig gemaakt in de Nederlandse taal! Kies je eigen design en setting.