Patience spelen gratis zonder download of registratie

Wil je patience spelen, gratis en zonder problemen? Dan ben je hier op het juiste adres. Ontdek hoe patience spelen gratis en makkelijk gebeurt.

Patience spelen gratis en met geduld, zo doe je dat

Als je voor één kaartspel geduld nodig hebt dan is dat wel Patience, want je kunt zo ongeveer negen van de tien spelletjes die je speelt niet uitspelen. Dat komt omdat je lot bepaald wordt door de kaarten die willekeurig op tafel of je beeldscherm verschijnen. Gelukkig is Patience spelen gratis op het internet. Zo kun je veel oefenen zonder dat het je geld kost en misschien toch wat skills ontwikkelen.

Het doel van patience spelen, gratis en voor niets, is dat je zo snel mogelijk de vakken bovenin moet vullen met kaarten van harten, klaveren, schoppen en ruiten die van AAS tot koning worden gestapeld. Soms gaat dat heel vlot maar een andere keer kan dat dan weer een heel stuk moeilijker gaan.

Tips en Tricks voor Patience spelen, gratis en strategisch

Zoals we hierboven al even aanhaalden, is het mogelijk dat je ondanks de willekeurigheid van het delen, toch je kans om het spel uit te spelen kunt vergroten dankzij een paar handige tricks. Daarom is patience spelen gratis zo leuk omdat je door het spel vaker te spelen, kunt leren om strategische keuzes te maken.

  1. Voordat je begint te spelen, blader eerst eens door de stokstapel, ook wel het deck genoemd. Zo krijg je een breder zicht op je spel en kun je wel overwogen beslissingen nemen.
  2. Om bij patience spelen gratis niet in de problemen te komen met het uitleggen van je twee is het belangrijk om je AAS altijd uit te spelen en geen enkele drie op de eindstapel te plaatsen voordat de tweeën van de andere kleuren er liggen.
  3. Speel niet al je kaarten zomaar uit bij het patience spelen gratis. Het kan de moeite lonen om een paar beurten te wachten en te zien welke andere kaarten er open gaan.
  4. Houd in je achterhoofd welke kaarten je tijdens het patience spelen gratis langs zag gaan in het deck. Goed opletten is de boodschap!
  5. Speel in het begin steeds van rechts naar links. Rechts vind je namelijk de langste rij waarvan je de kaarten zo snel mogelijk moet zien vrij te spelen.
  6. Hou bij het patience spelen gratis ook evenwicht in de eindstapel. Doe je dat niet dan kom je later in de problemen en worden sommige kaarten onspeelbaar.

Wanneer wij patience spelen online kunnen de spelregels van de verschillende Patience verschillen, hou daar bij het patience spelen gratis rekening mee. Soms kun je bijvoorbeeld onbeperkt de herstel knop gebruiken, wat natuurlijk een groot voordeel is. Ook wanneer je onbeperkt door de stokstapel mag gaan, doorloop je die best eerst even helemaal zoals we al aangaven bij de eerste trick.

Wil je meer weten over strategieën bij het spelen van Patience of deze tricks bekijken, surf dan naar onze website patience.nl. Daar vind je uitgebreider uitleg en is patience spelen gratis, zonder downloads of registratie. Een spel waarbij je je eigen spelniveau kunt instellen en je ook nog eens het design naar eigen wens kunt instellen. Bovendien kun je je favoriete spel op elk apparaat te spelen door de website te openen in je browser. Hier kun je onmiddellijk online patience spelen. Gratis en zonder problemen.