Patience Spelen in het Nederlands en Patience spelen zonder Reclames

Het je zin in een spelletje patience spelen? Hier kun je direct patience spelen, gratis online, in het Nederlands net zoals vroeger in Windows. Patience.nl heeft een splinternieuw online patience spel ontwikkeld speciaal voor liefhebbers van een potje patience. Het klassieke patience spel, ook wel solitaire genoemd, kun je hier helemaal gratis spelen. Klik op de afbeelding hieronder en het spel opent direct in je browser. Geschikt voor alle apparaten!


patience-solitaire-klondike-game-logo
Patience Klondike
Spider-solitaire-spel-icoon-200x200
Spider Solitaire
freecell-big-spel-icoon-200x200
Freecell BIG
freecell-spelen- free-cell-solitaire
Freecell spellen
Mahjong-cards-spel-icoon-200x200
Mahjong
tripeaks-solitaire-logo-icoon-spel-200x20
Tripeaks


Patience Spelen Gratis Online

Het spel Solitaire is tegenwoordig nog steeds enorm populair. Mede daarom hebben we speciaal voor de liefhebbers een uniek eigen Solitaire Spel ontwikkeld. We hebben gekozen voor klassiek Patience met een rustige achtergrond en grote duidelijke speelkaarten. Je hoeft niet te betalen en we hebben ook geen reclame in het spel gedaan zodat we jullie de optimale speelbeleving kunnen bieden.

We hebben veel aandacht besteed aan het vloeiend laten lopen van het spel. Daarnaast hebben we allerlei soorten statistieken toegevoegd die je als speler bij kunt houden. Iedere speler heeft zijn eigen voorkeuren en daarom bieden we je de mogelijkheid om alle instellingen zelf te bepalen. Wil je zo spelen dat je met een klik de kaarten wegspeelt of wil je dit juist handmatig doen. Wil je zelf de kaarten opendraaien wanneer je een stapel vrij hebt gespeeld? Je kunt het allemaal instellen naar je eigen wens. Op dit moment bieden we je een unieke belevenis op het gebied van Patience spelen gratis online. Er zijn vele versies van mindere kwaliteit in de app-store waarvoor je moet betalen.

Hoe werkt Patience en wat is het doel van dit spel?

Er bestaan heel wat leuke kaartspellen waar je samen met anderen uren mee kunt doorbrengen en veel plezier maken. Soms heb je echter geen zin in drukte om je heen en wil je liever even heerlijk alleen een gratis spelletje spelen. Op een moment als dat is Patience spelen gratis misschien wel de oplossing voor jou. Trek je even lekker terug op je eigen plekje met je PC, laptop of ander apparaat en ga aan de slag met patience spelen.De naam patience betekent letterlijk ‘geduld’ en dat heb je ook wel nodig. Zeker als je volgens de regels wilt spelen. In Amerika wordt dit spel ook wel Solitaire genoemd wat ‘alleen’ betekent, omdat je het spel helemaal alleen speelt. In Vlaanderen en het Zuiden van Nederland vind je dit spel ook wel terug onder de naam Mochelen.

Patience Kaartspel

Een van de bekendste versies van patience is die van Klondike die standaard op je Windows PC wordt meegeleverd samen met nog vier andere versies. Freecell, Spider Solitaire, Pyramid Solitaire en TriPeaks Solitaire kun je net als de Klondike versie ook gewoon op het internet spelen. Klondike blijft steeds de populairste en bekendste van de vijf. De bedoeling van Patience spelen is heel eenvoudig. Uiteindelijk moet je ervoor zorgen dat al je kaarten in het spel op een van de vier stapels met azen terechtkomt. Zo is er een stapel voor harten, schoppen, ruiten en klaveren. De stapel begint met de azen, vervolgens de twee, de drie en de laatste kaart die op de stapel terechtkomt bij het Patience spelen is de koning. Als je niet meer verder kunt spelen, heb je verloren.

Heb je geen computer bij de hand of ben je op een plaats waar je geen internetconnectie hebt dan kun je gewoon patience spelen met echte kaarten. Hierbij is het belangrijk dat je eerst even de jokers uit het spel haalt.Beste Strategie door de jaren heen

Als je verstandig en tactisch speelt, kun je het Patience spelen tot een goed einde brengen. De beste strategie door de jaren heen is altijd hetzelfde gebleven. Want ook al is het spelletje niet altijd makkelijk, winnen is niet alleen een kwestie van geluk. Toch kun je er steeds beter in worden namelijk. Er bestaan heel wat strategieën die je helpen om betere resultaten te behalen.

Patience spelen is iets wat al vele jaren gebeurt. Vroeger speelde men dit vooral in het Noorden van Europa. Het werd in die tijd ook veel door waarzegsters gebruikt bij het lezen van een persoon. Deze persoon moest dan het spelletje Patience in een keer uitspelen en als het goed ging, zou ook zijn leven goed verlopen. Liep het spel echter fout dan kon het wel eens zijn dat het in zijn of haar leven ook niet zo goed zou verlopen.

Patience spelen op Ipad

Heb je zin gekregen in Patience spelen dan kun je terecht op Patience.nl waar je dit en andere spelen gratis kunt spelen. Het Klondike spel dat we hebben ontwikkeld werkt prima op je telefoon, computer en natuurlijk op de iPad. Patience spelen op iPad is razend populair en daarom is het goed om te weten dat je het pasjan spel dus ook op de iPad kunt spelen. Je kunt je spel helemaal naar je eigen wensen instellen met verschillende achtergronden, kleuren en kaartsets zodat je het spel op je eigen manier kunt spelen!