Tips om Al je Patience Spel 1 Spelletjes te Winnen

Patience spel 1 spelletjes zijn een echt puzzelwerk wanneer je ze tot een goed einde wil brengen. Heb jij het tactische brein om ze te kunnen overwinnen? Denk ver genoeg vooruit, tel de kaarten en hoop op een goede deling. Kortom het vergt een hele hoop talent en geluk om te winnen.

Patience

We kunnen je zeggen “oefening baart kunst”, maar wat als we je gewoon enkele tips meegeven die we met een het jarenlang spelen van Patience spel 1 spelletjes geleerd hebben, is dat niet beter?

Hoe Spelen

Patience spel 1 spelletjes spelen is geen eitje. Wanneer je het in het echt speelt, heb je een kans dat de deling zelfs geen oplossing heeft. Programma’s daarentegen geven je de optie om alleen oplosbare puzzels aan te bieden.

Dat is een eerste tip die we je kunnen meegeven; het is er een die ons al veel frustratie gespaard heeft. Niemand vindt het leuk om je best te doen om uiteindelijk te vinden dat het al onmogelijk was sinds het begin om deze Patience spel 1 spelletjes op te lossen.

Ten tweede is het van cruciaal belang om te weten te komen wat er onder elke stapel kaarten verborgen zit tijdens Patience spel 1 spelletjes. Hoe sneller je deze onbekende factoren uit de weg kunt ruimen of kunt beginnen in te calculeren des te beter.

Een puzzel met teveel onbekende factoren kan alle kanten uitgaan en is moeilijk voorspelbaar; zo ook Patience spel 1 spelletjes. Sir Francis Bacon heeft het al eens gezegd, maar we herhalen hem graag; “kennis is macht.

Varianten

Er zijn verschillende varianten om Patience spel 1 spelletjes te spelen. De Microsoft Solitaire Collection bied je de gemakkelijkste aan, waar je de stock zo veel kunt recycleren als je maar wil. Het neemt je er zelfs geen punten voor af.

Andere versies van Patience spel 1 spelletjes laten je slechts toe om de aflegstapel twee maal om te draaien om een nieuwe stock te vormen. Dit vergt een leuke, maar doenbare uitdaging. Na een eerste doorgang heb je een gedacht welke kaarten er verborgen zijn en kun je een plan uitwerken om ze beschikbaar te maken.

Een andere variant van Patience spel net gratis laat je maar een maal de stock doornemen. Geen herdelingen van de aflegstapel, eens je er door bent geweest is het dat. Het is van het grootste belang dat je onthoudt welke kaarten waar zaten, want je moet er toch weer door te komen.

Om deze versie van de Patience spel 1 spelletjes gemakkelijker te maken, kun je toelaten om kaarten van de aflegstapel onder de kaarten in het tableau te voegen. Een zwarte dame uit de aflegstapel mag je bijvoorbeeld onderaan een rode boer op het tableau passen. Is dit voldoende om te kunnen winnen?