Klassiek Patience Solitaire 2 spelen online

Solitaire is van oorsprong een spel bestemd voor 1 persoon dat vrij beschikbaar was op alle computers om mensen te helpen vertrouwd te raken met de muis. Dit spel zorgde ervoor dat men de linker en rechtermuisknop leerde gebruiken. Een speler leerde hoe het verplaatsen van objecten op het computerscherm in z’n werk gaat. En hoe je dingen verwijdert met de muisknop.
Patience Solitaire 2 voor beginners

Ondanks dat kinderen inmiddels vandaag de dag eerder een computermuis lijken te kunnen gebruiken dan ze leren lopen, blijft het spelletje patience een favoriet in veel huishoudens. Het spelletje is gemakkelijk aan te leren en door iedereen te spelen, van jong tot oud.

Maar door de geringe winkans (minder dan de helft van alle potjes kunnen maar gewonnen worden) blijft het uitdagend genoeg om te blijven spelen. Om nog meer uit het spel te halen is nu patience solitaire 2 ontwikkeld.

De Herkomst van Patience

Ondanks dat het heerlijk is is om af en toe een moment voor jezelf te nemen en in alle rust en stilte een spelletje te spelen, is een competitie element ook nooit weg. Wat is er leuker dan je krachten te meten met vrienden dicht bij of spelers over de hele wereld? Ben jij sneller en slimmer dan de rest?

Dit is de reden dat patience solitaire 2 is bedacht, een spannend spel waarbij er gekozen kan worden om en om te spelen, of hetzelfde spel als een race te spelen. De eerste variant wordt ook wel double-patience genoemd.

Wat zijn de voordelen van Duo-Speler spellen zoals Patience Solitaire 2?

Spelletjes die gespeeld worden met meerdere personen geeft mensen de mogelijkheid om hun netwerk te vergroten. Voor mensen die het moeilijk vinden om in het dagelijks leven connecties aan te gaan, is dit spel een mooie kans.

Want ze kunnen middels een potje solitaire 2 meer interactie krijgen met onbekende mensen van over de hele wereld met dezelfde hobby’s. Dit kan mensen helpen zich gesteund te voelen. Want gezamenlijk naar een bepaald doel te werken, vergroot eigenwaarde.Wat zijn de Nadelen van Patience Solitaire 2?

Doordat je patience solitaire speelt met meerdere spelers, is het soms moeilijk om te stoppen. Dit kan leiden tot lange uren achter de computer, slaaptekort en de nadelige gevolgen van dien. Daarom is het dan ook belangrijk regelmatig te pauzeren. En eventueel een wekker te zetten zodat je niet te lang patience solitaire 2 blijft spelen. Mogelijke gezondheidsklachten kunnen zijn:

  • muisarm
  • slecht zithouding wat kan leiden tot rugklachten.
  • zitproblemen

Conclusie

Patience solitaire 2 zorgt ervoor dat het simpele spel patience tot een hoger niveau wordt getild. Het zal leiden tot meer spanning en uitdaging doordat je niet weet met welke individuen je te maken krijgt, in tegenstelling tot het spelen tegen de computer.

Het hebben van een echte tegenspeler zal ervoor zorgen dat je nog net even wat langer nadenkt over de volgende zet. Wil je meer over patience solitaire spelregels of strategieën weten dan ben je op patience.nl aan het juiste adres.