Patience Online Spelen gratis op je Computer of PC

Ben je van het online gamen en op zoek naar een leuke game voor één persoon? Dan kun je Patience online spelen. Heb je dit spel al vaak gespeeld? Misschien ben je inmiddels uitgekeken op het standaard Patience spel! Maar er zijn gelukkig heel wat varianten op het spel te vinden om de uitdaging erin te houden! Al die varianten en natuurlijk het Patience online spelen zelf, kun je online vinden en tot hartelust spelen.
Variaties op Patience Online Spelen

Wil je het kaartspel Patience online spelen, dan is het doel van dit spel om alle kaarten van het bord weg te spelen. Uiteindelijk moet je vier stapels kaarten hebben van Aas, heer, vrouw en boer en de kaarten 10-2 aflopend op elkaar hebben kunnen leggen gedurende het spel.

De kaarten zijn te verplaatsen en de regel die daarbij gehanteerd wordt is dat je bij het verplaatsen van een kaart deze alleen mag neerleggen op een kaart die 1 punt hoger is en niet dezelfde kleur heeft. Als voorbeeld: harten 6 leg je bijvoorbeeld op schoppen 7, klaver boer leg je op ruiter vrouw, etc. Als je de juiste keuzes hebt gemaakt is het speelveld op den duur leeg.

Patience online spelen is een verslavend spel maar het kan ook gebeuren dat je hierop uitgekeken raakt. Wat doe je dan? Dan ga je op zoek naar varianten op Patience online. Met Patience Koning, ook wel Tri-Peaks genoemd, klik je kaarten van oplopende of aflopende waarde aan zodat je ze op de stapel naast het veld kan leggen.

Daarbij geldt wel dat je ze op een rang hoger of een rang lager legt maar de kleur maakt niet uit. Kun je even geen kaarten meer wegleggen, dan pak je een kaart van de reserve stapel in de hoop dat je zo verder kunt. Speel ook bij de varianten van Patience online spelen het veld leeg om te winnen.Welke Stappen te zetten om Patience te Spelen?

Patience online gratis spelen? Je kunt Patience op vele manieren spelen. Je kunt het zelfs zonder computer spelen, gewoon ouderwets met een setje kaarten in je hand. Maar makkelijker is om een online versie te vinden. Deze zijn er in overvloed te vinden. Het enige wat je nodig hebt is internet om je game te kunnen openen. Patience online maakt het mogelijk om je score voor dat moment bij te houden.

Maak het je tijdens het spel moeilijker door de instellingen te wijzigen als dit kan in de online versie. Verander bijvoorbeeld de mogelijkheid om met een tijdslimiet te spelen. Ga de uitdaging aan en wees sneller als de computer.

Of pas de uitgifte van het reserve stapeltje aan en laat deze niet 1 maar 3 kaarten uitgeven per keer. Je ziet, Patience heeft vele opties en het zal echt niet zo gauw vervelen als je verschillende versies van dit spel uit gaat proberen.


Nieuwste patience spelen

Op deze site proberen we de altijd de nieuwste gratis patience spellen aan te bieden. En dat gebeurt met regelmaat want Patience blijft een leuk spel om te ontwikkelen. Vroeger waren er alleen maar boeken waarin de uitleg van nieuwste Patience spelen werd uitgelegd. En dat waren dan alleen voor spellen met echte kaarten.

Maar tegenwoordig kan je zowel met echte kaarten Patience spelen als online spelen. De meeste nieuwe spellen worden ook zo gemaakt dat je ze ook op de mobiel en tablet kan spelen. En niet alleen op de vaste computer.