Patience Online Google

Het patience online google spel is een patience dat wordt via Google search aangeboden. Mits je verbinding hebt, kan het spel dus op ieder moment van de dag worden gespeeld. Het eeuwenoude spel heeft een paar jaar geleden zijn intrede gemaakt op het internet. En nog steeds is er elke dag een daverende opkomst aan spelers. Patience Google is een Solitaire dat is gebouwd als antwoord op de Microsoft Solitaire Collection, de succesvolle app van concurrent Microsoft. Met Patience Online Google heeft google nu zelf ook een versie van het populaire Patience Klondike spel gemaakt.

Speel deze versie welke veel beter is dan Patience Google!

De patience google versie van Klondike is helemaal niet speciaal maar erg simpel. Wanneer je dit een leuk spel vindt, dan raden we je aan om het Patience spel van Patience.nl te spelen. Hier heb je de zelfde spelregels maar veel mooier vormgegeven. Daarnaast is het spel hier ook uitgebreid met allerlei spelopties, keuzemenu’s en instellingen om het spel naar eigen wens aan te passen. Kijk hieronder de verschillende versies:

Hoe patience online google mijn brein beïnvloedt.

Ieder jong persoon heeft nog geen last van geheugen-gebreken, toch speelt dit feit vooral bij oudere mensen. De evolutie kunnen we niet tegenhouden en daarmee de achteruitgang van het brein ook niet. Er zijn bepaalde spellen op de markt waar je je geheugen mee kan trainen zoals memory en natuurlijk hoort patience online google thuis in dit rijtje.

Naast goede beweging en sociaal contact blijkt dat het spelen van kaartspellen het geheugen op een gezonde manier wordt gestimuleerd. Patience online is een vorm van puzzelen om de juiste kaart aan te sluiten bij een andere kaart die dit nodig heeft om het patience online google spel uit te spelen.

Afbeelding van de zwarte Queen van Google Solitaire

Zijn kaartspelen effectief?

De Alzheimer Sociëteit heeft ook in meerdere stukken beschreven dat het spelen van kaart en brain-spellen bij ouderen positief wordt ervaren. Ouderen worden alerter en zijn meer geconcentreerder bezig als ze vaker spellen spelen zoals patience online google.

Daarnaast hoeft men niet alleen gefixeerd zijn op het patience online google spel, want er zijn ook andere spellen te vinden waar men het geheugen mee kan trainen. Denk maar eens aan de diverse puzzels die dagelijks in de krant worden gepresenteerd. Ook kan er een dam of schaakspel worden gespeeld, als men een tegenstander kan vinden.

Welke apps zijn er te vinden?

Ieder persoon heeft toegang tot het internet en patience online google om diverse spellen te spelen. De verschillende apps kunnen worden aangekaart via Google Play en men is in een mum van tijd bezig met het favoriete spel. Naast patience online card game free zijn er ook andere apps te vinden zoals: Lumosity hersentraining en Einstein hersengymnastiek.

Al deze apps blijken allemaal ten goede te komen om je hersens te trainen. Nu zijn natuurlijk deze apps geen elixer om geheugenverlies tegen te gaan, toch kunnen ze hulp bieden bij concentratie.

Patience spel van patience.nl online te spelen op deze apparaten

Andere tips om het geheugen in goede ‘shape’ te houden

Ieder mens zal er op een gegeven moment aan moeten geloven. We worden ouder en daarmee kunnen gebreken hand in hand gaan lopen. Het onderhouden van goede sociale contacten met kinderen en/of vrienden heeft een positieve invloed op het geheugen.

De weg naar het internet is snel te vinden en daarmee dus ook de optie om diverse praat- en spelgroepen te bezoeken. Hier staat gezelligheid voorop en de variatie aan spelletjes kunnen op ieder moment van de dag worden gespeeld zoals patience online google of Google Solitaire.

In het kort, geniet elke dag van je dagelijks spel, maak nieuwe vrienden en denk niet teveel aan je oude dag want die komt vanzelf.