Patience.nl komt met eigen Patience Spel!

Update 2021 : Het patience spel op Patience.nl staat alweer even online en is een gigantisch succes. We zien veel nieuwe bezoekers en krijgen veel complimenten over het spel. We hebben een enquete gedaan en zijn druk bezig om de wensen van onze bezoekers in te willigen en het spel door te blijven ontwikkelen met nieuwe achtergronden en features. Daarnaast zullen we binnenkort nog een hoop nieuwe Solitaire spellen publiceren.

Flash

Nadat we in 2020 te horen kregen dat Flash niet meer ondersteund zou worden zijn we op zoek gegaan naar een vervangend spel voor Patience.nl.

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste Patience spellen op internet maar naast het feit dat er niet echt hele goede spellen werden aangeboden waren de meeste ontzettend duur.

Patience Spel Klondike

Daarom zijn we in zee gegaan met Hotei Gaming en hebben een eigen versie van het spel Patience Klondike gemaakt.

Klik hier op het compleet vernieuwde Patience spel te spelen op Patience.nl

Het spel is gemaakt in HTML5 en is op ieder device te spelen. We hopen dat jullie het nieuwe spel net zo veel zullen gaan spelen als het oude spel maar we denken dat dat wel goed komt.

Het spel is splinternieuw is en uitvoerig getest maar het kan altijd zijn dat er nog ergens een bug inzit. Indien dat het geval is laat het ons dan direct weten zodat we het op kunnen lossen. Het beste is om een schermafdruk te maken en erbij te vermelden wat je actie was toen het mis ging.

Het spel kun je helemaal naar eigen voorkeur instellen. Niet alleen de achtergronden van het spel maar zoals je ziet ook de kleuren van de achterkant van de kaarten. Daarnaast hebben we alle overige opties in het instellingen menu verwerk zodat je echt alle instellingen zelf kunt bepalen.

We ontzettend benieuwd wat jullie van het spel vinden! Laat het weten op onze facebook pagina of vertel het ons in een persoonlijk bericht!