Patience met 3 Kaarten

Iedereen speelt wel eens graag een spelletje Patience met 3 kaarten, maar kun je ook consequent winnen? Met deze tips helpen we je om betere winstkansen te hebben wanneer je weer een Patience classic solitaire kaartspel speelt.

Patience uitleg

Het is belangrijk om jezelf niet vast te werken tijdens Patience met 3 kaarten. Een manier hoe je dit doet is door steeds dezelfde kaarten te laten terugkomen in de aflegstapel. Wanneer deze zichzelf herhalen, wil het zeggen dat er niets bruikbaars tussen zit.

Je weet dat kaarten altijd in sets van drie worden omgedraaid bij Patience met 3 kaarten, dus reken er op dat als je drie opeenvolgende kaarten neemt, de volgende verdeling van de stock er exact hetzelfde uit zal zien. Als je slechts een of twee kaarten gebruikt, zal de volgende verdeling andere kaarten bovenaan hebben.

Om dit een stapje verder te nemen, kun je kijken welke kaarten je zeker nodig zult hebben en probeer deze te bevrijden. Dit doe je door, afhankelijk van de positie van de gewenste kaart, een of twee kaarten te gebruiken die er voor kwamen. Voor je het weet wordt Patience met 3 kaarten nog gemakkelijk.

Natuurlijk kan je ook evenveel kaarten gebruiken als je weg moet werken plus drie. Wanneer je drie kaarten uit de aflegstapel gebruikt, kun je dit als reset aanzien. Je weet dan dat de volgende kaarten hetzelfde zullen blijven bij de volgende verdeling van Patience.Beste Strategie voor Patience met 3 Kaarten

Hoe meer mogelijkheden je hebt, hoe groter de speling om de Patience met 3 kaarten puzzel op te lossen. Stel, je hebt in de eerste stapel een rode vier liggen zonder iets onder, de tweede stapel heeft een zwarte vijf zonder gesloten kaart eronder en een derde kolom heeft twee gesloten kaarten en een rode zes.

Zolang je geen heer hebt om naar een lege stapel te spelen, is het beter om de vier en de vijf te laten liggen bij een spel Patience met 3 kaarten. Zo kun je de andere rode vier of zwarte vijf onderbrengen als die je wel de kans geven om nieuwe kaarten beschikbaar te maken of naar de foundation te werken.

We zien vaak spelletjes waar lange tijd lege plaatsen zijn. Deze dragen niet toe tot je winstkansen, maar zorgen er voor dat je minder flexibiliteit hebt om te spelen.

Dus, bij Patience met 3 kaarten is het belangrijk om jezelf niet in een hoekje te werken waar je niet meer uit kunt. Zorg voor variatie in de kaarten van de aflegstapel en behoud je opties voor kaarten op het tableau.

Met deze tips hopen we je weer wat bijgeleerd te hebben over Patience met 3 kaarten. Probeer je nieuwe kennis meteen met een patiencespel; we duimen dat je zult winnen.