Patience Klondike Card Game

Patience Klondike Card Game is een kaartspel dat origineel als de naam “solitaire” en in Nederland dus als “patience” doorgaat. Op patience.nl bieden we u een gratis versie van de meest gespeelde Solitaire variant nl het: Patience Klondike Card Game.

Patience Klondike Card Game Gratis Spelen

Klik op de afbeelding hierboven om direct het Patience Klondike Card Game te spelen. Het spel opent direct wanneer je op de afbeelding klikt. Indien je in volledig scherm wil spelen klik dan op de link spelen in het hoofdmenu. U speelt direct in uw browser en het spel laadt direct in. We bieden het patience 3 spelen gratis aan en we storen uw spelletje niet met reclamefilmpjes of andere onderbrekingen.

Patience Klondike Card Game Uitleg

Over het algemeen wordt het Klassieke Patience gespeeld met 52 kaarten zonder jokers. Er zijn natuurlijk vele varianten te vinden op het Klondike Solitaire kaartspel, toch behandelen we de originele vorm. Men gaat een rij van 7 kaarten maken van links naar rechts en iedere hoop kaarten bevat 1 kaart minder dan de ander.

Met andere woorden, de meest links kaart is open, daarnaast bevat de 2 kaarten hoop 2 kaarten (1 open en 1 gesloten). De derde hoop heeft 3 kaarten waarvan 2 gesloten en 1 open enz.

De rest van de kaarten wordt ergens anders neergelegd met de prentjes naar beneden.Elke hoop kaarten kan verschoven worden naar een ander hoop kaarten, maar wel met het oogpunt dat de kaarten in een sequence lopen. Bij Patience Klondike heeft de Aas de laagste waarde en de Koning de hoogste. Hiertussen moeten de kaarten van het Patience Klondike card game oplopen tot een volledig straat.

Kaarten Verplaatsen

Met andere woorden, een rode kaart moet je aanvullen met een zwarte kaart, bijvoorbeeld rood 8 op zwart 9 en zwart 9 op rood 10. Het maakt niet uit of schoppen, klaver, ruiten of harten wordt gebruikt als het maar met rood en zwart wordt gespeeld.

Als je eigen rijtje geen vrije kaarten meer hebt, dan kan je deze plaats alleen maar opvullen met een koning. De koning geeft je de vrijheid om een nieuwe rij te beginnen in een sequence, doorlopend van koning tot kaartnummer “twee.

Kaarten Trekken

Mocht je géén uitweg zien in de samenstelling van de sequence, dan kan je een beroep doen op de overgebleven stapel Patience kaarten die omgekeerd naar je toe staren. Kun je deze kaart van de stapel weer aanleggen aan één van de rijtjes dan kun je weer de sequence vervolgen. Kun je uit de resterende kaarten geen kaart meer vinden die aansluit op verschillende rijtjes, dan komt het spel tot een einde.

Patience Klondike Card Game App Downloaden

Omdat de Patience Klondike Card Game internationaal mega populair is kun je het spel overal spelen en downloaden. Een goede Patience Klondike Download installeer je over het algemeen gemakkelijk op je tablet of mobiele telefoon. Toch geven de meeste mensen er de voorkeur aan om patience te spelen in een browser. Direct op internet en dus zonder download. Echter we hebben ook een Patience Solitaire app van ons eigen spel.