Gratis Patience FRVR Spelen op Patience.nl

Speel hier gratis patience FRVR. Het bekende patience spel van FRVR, een spelletjes ontwikkelaar gespecialiseerd in online html5 spelletjes en kaartspellen. Omdat we op patience.nl de beste solitaire spellen willen laten zien mag Patience FRVR niet ontbreken. Let op! Aangezien we dit spel niet zelf hebben ontwikkeld kunnen we niet garanderen dat het spel geen reclames vertoont. We hebben het uitvoerig getest maar tot op heden niet. Indien je wel reclames krijgt laat het ons dat even weten. Hieronder nog meer versies van Patience Klondike. Voor meer spellen bezoek de pagina over Solitaire.

Patience FRVR speel je hier Zonder download!

Solitaire FRVR ofwel Patience FRVR speel je hier helemaal gratis en voor niets. Je hoeft patience FRVR niet te downloaden, je kunt het hier direct in je browser spelen. Mocht je nog andere spellen willen bekijken van deze ontwikkelaar dan klik je in het spel op instellingen en vervolgens op Bezoek website. Je wordt dan direct doorverwezen naar de website waar je een overzicht vindt van alle spellen uitgebracht door FRVR.

Chris Benjaminsen “de founding father” van het spel

FRVR is een gamingbedrijfje gevestigd op Malta en opgericht in augustus 2014 door Chris Benjaminsen. Als eerste spel ontwikkelde hij het spel FRVR Solitaire en dat werd door handige marketingstrategieën maar liefst meer dan 100 miljoen keer gedownload binnen 2 jaar. Een enorme prestatie. In 2018 ontving het bedrijf een funding van ruim 3 miljoen euro om zo door te groeien en meer spellen te kunnen ontwikkelen.

Chris Benjaminsen is zoals hij zichzelf beschrijft een ondernemer en workaholic. Afkomstig uit Denemarken begon hij enkele jaren geleden zijn bedrijfje als een part time start up. Behalve het ontwikkelen van spellen en het opzetten van zijn eenmanszaak reisde hij veel over de gehele wereld. Voor FRVR was Chris Benjaminsen medeoprichter van het bedrijf Playerscale wat in 2013 door Yahoo werd overgenomen. Tot voor kort hield Chris Benjaminsen een blog bij waarop hij allerlei interessante informatie deelde over zijn bedrijfje, de resultaten die hij boekte en kosten die hij maakte. Echter is hij daar mee gestopt nadat hij met zijn bedrijf 3 miljoen aan funding ontving.

Wat betekent FRVR en waar staat het voor?

Het eerste wat we ons afvroegen toen we hoorde over FRVR was wat deze naam nou precies betekende of waar het voor stond. Een snel onderzoek op internet leerde ons dat het meerdere betekenissen heeft. Het is de afkorting van “Fox River Valley Railroad”, Een “fluid replacement via the rectum” of een “Functional Reactive Virtial Reality”. Welke van deze 3 betekenissen aan de basis hebben gestaan voor deze spellen site is ons niet helemaal duidelijk. Maar ondanks de enigszins vreemde betekenissen heeft de naam FRVR in combinatie met patience of solitaire een geheel nieuwe betekenis gekregen. Namelijk dat van een bekend patience spel wat al door miljoenen mensen is gespeeld.

Patience FRVR App downloaden voor wanneer je geen internet hebt.

Ben je onderweg of heb je geen internet dan kun je de FRVR Patience app downloaden. Patience FRVR kun je gratis downloaden in de Google Playstore en in de Apple Appstore. Het voordeel van deze patience app is, nadat je de app gedownload hebt, dat je geen internetverbinding meer nodig hebt. Alle informatie is namelijk in de app opgeslagen. Het nadeel is alleen dat je de app alleen op je Android Mobiel, Tablet, Iphone of Ipad kunt spelen. Je kunt de app niet op je computer downloaden. En patience spelen op je grote beeldscherm op de pc is over het algemeen de meest populaire vorm van het spelen van Solitaire FRVR.

Meer dan 100 miljoen Patience FRVR spelletjes uitgespeeld!

Het was alweer in 2016, slechts 2 jaar na de lancering van Patience FRVR dat het spel meer dan 100 miljoen uitgespeelde spelletjes kende. Het meest werd het spel “deel 1” gespeeld tov “deel 3” ofwel Patience 3. Patience 1 werd 56% van de keren gespeeld en Patience 3 werd 44% van de keren gespeeld. Bijna 45% van de spelletjes werd uitgespeeld.

Van alle Patience 1 spelletjes werd 48% uitgespeeld en van alle Patience 3 spelletjes werd slechts 25% uitgespeeld. Hieruit blijkt maar weer dat het dus moeilijker is om Patience 3 met 3 kaarten uit te spelen.

Leuk feitje: Alle spelers samen spendeerde gezamenlijk omgerekend 140,8 volledige jaren om 100 miljoen potjes Patience FRVR uit te spelen.