Wat is Patience 3 online en waar kun je het online spelen?

Vandaag zullen we je aanleren wat Patience 3 online spelen precies inhoudt en waar je dit het best kunt doen. Als je deze Patience nog niet kent, is het hoog tijd dat we je cultuur even bijschaven. Je mist een hele hoop plezier zonder dit spel.
Beste Mogelijkheden voor Patience 3 Online

Patience 3 online is het spel dat velen lang op Windows gespeeld hebben. De opstelling is eenvoudig, je neemt een boek kaarten en verwijdert de jokers. Je deelt de kaarten als volgt uit, een stapel van 1 kaart, een tweede stapel van 2 kaarten, een derde stapel van 3 kaarten, enzovoort tot je 7 stapels hebt. De rest van de kaarten houd je in je had, dit is de stock en zullen we later nog naar verwijzen. Nu draai je alle bovenste kaarten om en de opstelling is klaar. Natuurlijk gebeurt dit volledig automatisch als je Patience 3 online speelt.

Kaarten draaien Spelregels en Uitleg Patience 3

Nu is het de bedoeling om alle 52 kaarten naar de foundation te werken. Dit doe je van laag naar hoog, dus van aas tot heer. Elke stapel in de foundation is uitsluitend voorbehouden voor een kleur, zijnde harten, klaveren, schoppen of ruiten. Bij Patience 3 spelen worden kaarten automatisch naar de foundation verplaatst.

Om terug te komen op de stock, mag je op elk moment de drie bovenste kaarten van de stock nemen en op de aflegstapel ernaast leggen. De bovenste kaart is nu beschikbaar om gebruikt te worden. Wanneer de stock leeg is, draai je de aflegstapel om, zodat die een nieuwe stapel vormt. Het is van vitaal belang dat je de volgorde van de kaarten in de stock niet aanpast, want dit zou je spel helemaal verknoeien. Dit is een element die de puzzel interessant maakt. Tijdens het online spelen van deze Patience kun je niet met de stock knoeien, dus is dit misschien een betere optie.Waar Kun je Patience 3 Online Spelen?

Onze favoriete website om Patience 3 online te spelen is 247Patience. Je tijd wordt bijgehouden zodat je steeds kunt proberen jezelf te verbeteren. Heb je gewonnen, maar te lang nagedacht, probeer dan volgende keer sneller te spelen.

Wanneer wij Patience 3 online spelen hebben wij een onbeperkt aantal zetten dat je ongedaan kunt maken. Dit is niet bij elke website het geval. Het is iets wat we niet snappen, wat is er mis met ongedaan maken van zetten? Proberen ze de ervaring na te bootsen die je hebt als je met echte kaarten speelt en niet kunt onthouden wat je precies gedaan hebt?

Dit is dus een korte omschrijving van Patience online. Start je nieuwe avontuur gauw om jezelf bezig te houden in saaie en eenzame tijden. Of sluit je aan bij een Facebook groep om tips en tricks te leren of zelfs aan competities mee te kunnen doen. Voor ons complete overzicht met Patience spelletjes kijk op onze Solitaire pagina