Patience.nl geheel vernieuwd!

Het is zover, na maanden werk kunnen we met trots de vernieuwde website presenteren. Een compleet naslagwerk over alles wat met patience te maken heeft. Maar uiteraard het allerbelangrijkste.. we hebben een compleet nieuw spel gemaakt! We zijn lang bezig geweest om vast te stellen welke eigenschappen belangrijk waren voor een goede Classic Solitaire en we hebben alles samengevoegd in onze eigen versie van Klondike Patience. Alles wat belangrijk is hebben we in deze game gestopt en we hebben de enige originele spelregels aangehouden waardoor je zeker weet dat je hier een uitdagende Patience zult spelen.

Patience.nl kwam in 2016 online met onderstaande pagina. De afgelopen 4 jaar hebben we een flash patience spel aangeboden wat nu inmiddels flink verouderd is.

Het oude patience spel op Patience.nl

Behalve een nieuw patience spel hebben we de uitgebreide geschiedenis van Patience beschreven, de achtergronden van het spel, wat Patience nu eigenlijk is en hoe je het spel moet spelen. Naast de uitgebreide spelregels hebben we ook de winstkansen onderzocht en de beste strategie om het spelletje patience te spelen zodat je het meeste kans hebt om te winnen.

We wensen jullie allemaal veel plezier met onze vernieuwde website!

Plaats een reactie