Netflix komt met een eigen Patience Spel exclusief voor leden

Classic Solitaire Netflix Klondike

Classic Solitaire Netflix

Netflix, de wereldberoemde streaming gigant, heeft zojuist een eigen versie van het patience spel Klondike Solitaire uitgebracht onder de naam “Classic Solitaire Netflix“. Hiermee schaart Netflix zich in het rijtje tech giganten die het populaire Patience kaartspel hebben gepubliceerd. Mede het feit dat Classic Solitaire Netflix onderdeel uit maakt van de eerste serie spellen uitgebracht onder de nieuwe Netflix Games tak bevestigt weer eens dat dit Klassieke Solitaire kaartspel nog steeds enorm populair is in de digitale wereld. Classic Solitaire Netflix is verkrijgbaar als Patience app en te downloaden in zowel de Google PlayStore en de Apple Appstore. Het spel beschikt over de volgende functies:

Netflix Solitaire Features

 • Dagelijkse uitdagingen: Los elke dag een nieuwe uitdaging op en verdien kronen en trofeeën.
 • Level up systeem: Elke keer dat je speelt, verdien je punten waarmee je naar nieuwe niveaus kunt gaan en nieuwe titels kunt behalen.
 • Winnende deals: Speel spellen waarvan je weet dat er minstens één winnende oplossing is.
  Aanpassing: Verander je achtergrond, kaartachterkanten en kaartvoorkanten voor een persoonlijke ervaring.
 • Show me how to win: Verbeter je strategie met deze handige functie.
 • Leaderboards en statistieken: Vergelijk je scores met andere spelers of probeer je eigen highscore te verslaan.
 • Aangepaste instellingen: Speel met rechts- of linkshandige instellingen, in portret- of landschapsmodus, en kies tussen standaard of Vegas scoring.
 • Hulpmiddelen: Netflix Solitaire biedt het spel onbeperkte hints en undo’s.

Netflix Solitaire is ontwikkeld door MobilityWare, hetzelfde spelontwikkelaars bedrijf verantwoordelijk voor alle titels uit de Microsoft Solitaire Collection.

Classic Solitaire Netflix challenge

Classic Solitaire Netflix Specificaties

 • Verkoper: Netflix, Inc.
 • Grootte: 377.6 MB
 • Compatibiliteit: Het spel is compatibel met iPhone (vereist iOS 15.0 of later), iPad (vereist iPadOS 15.0 of later) en iPod touch (vereist iOS 15.0 of later).
 • Talen: Het spel ondersteunt meerdere talen, waaronder Engels, Nederlands en Frans.
  Leeftijdsbeoordeling: 4+
 • Prijs: Gratis
PlayStore Button
App Store Button

Uitsluitend Klondike

Het is belangrijk om op te merken dat titels zoals Spider solitaire, TriPeaks, Pyramid Solitaire en het populaire Free cell niet beschikbaar zijn in de Netflix-app, in tegenstelling tot wat wordt aangeboden in de Microsoft Solitaire Collection.

Conclusie

Het is interessant om te zien dat Netflix, naast Microsoft Solitaire en Google Solitaire, nu ook een eigen versie van patience heeft uitgebracht. Voor ons liefhebbers van Solitaire betekent dit nog meer keuzevrijheid en diversiteit in hun favoriete spel. Het wachten is nu op de volgende grote speler die de wereld van Solitaire betreedt. Eén ding is zeker: de toekomst ziet er rooskleurig uit voor fans van patience kaartspellen!