...


Probeer ons Nieuw Klondike Patience Spel

Klondike Patience is een variant op het Klassieke Patience Kaartspel en bekend geworden door het Windows besturingssysteem. Het Kaartspel is in de jaren 80 op elke Windows computer gezet en groeide daardoor in bekendheid en populariteit. Als je op zoek bent naar dezelfde nostalgie van jaren geleden, ben je op patience.nl op het juiste adres. Hier kun je Klondike Patience Gratis en zonder onderbrekingen spelen. Speel het populaire kaartspel gratis en waan je jaren terug naar de Windows tijd!


patience-solitaire-klondike-game-logo
Patience Klondike
Spider-solitaire-spel-icoon-200x200
Spider Solitaire
freecell-big-spel-icoon-200x200
Freecell BIG
freecell-spelen- free-cell-solitaire
Freecell spellen
Mahjong-cards-spel-icoon-200x200
Mahjong
tripeaks-solitaire-logo-icoon-spel-200x20
Tripeaks


Klondike Patience is nog steeds erg Populair om te Spelen

Als je opgegroeid bent met Windows computer, dan heb je vast al een X aantal potjes gespeeld. Klondike patience is nog steeds erg populair om te spelen na al die jaren. Het Klondike kaartspel is zeer geschikt om even te ontspannen, maar tegelijkertijd de hersens te trainen. Je kan zelf bepalen hoe makkelijk of moeilijk je het voor jezelf maakt. Zo kun je ervoor kiezen om af en toe wat hulp in te schakelen door een zet ongedaan te maken als je een fout hebt gemaakt. Als je Klondike patience echt op de originele manier wilt spelen, maak je geen gebruik van die hulpmiddelen en speel je gewoon door. Hiermee kun je het dus wat moeilijker maken voor jezelf, omdat je goed moet opletten dat je geen fouten maakt.

De Spelregels van Klondike Patience

Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend dat je een Windows computer thuis hebt staan met daarop een Klondike Game. Het kan dus zijn dat het ook al een tijd geleden is dat je voor het laatst Klondike patience hebt gespeeld. Daarom volgen hier nog een keer de spelregels, zodat je straks gelijk het potje kan spelen. De bedoeling is om de vier vakken bovenaan te vullen, waarbij je eerst begint met de Aas van elke speelkaart, dus schoppen, klaver, ruiten of harten. Deze vul je aan tot Koning. Als je alle 4 de stapels hebt gevuld, heb je Klondike patience uitgespeeld!Hier Speel je Online Klondike Patience 1 en deel 3

Klondike Patience is in feite het klassieke patience spel, maar van Amerikaans-Canadese afkomst. Zodra je het spel opent, krijg je waarschijnlijk gelijk een flashback naar het moment dat je op de oude Windows computer het spel opende. Het groene speelveld, de klassieke speelkaarten en de verdeling zijn niet veranderd. De spelregels zijn ook nog steeds zoals je gewend bent van Klondike Patience. Op patience.nl heb je keuze uit meerdere Klondike patience spellen. Hier speel je namelijk online Klondike Solitaire deel 1 en Patience 3. Het verschil zit in het aantal beschikbare kaarten in de stock. De stock is de stapel kaarten linksboven die je uiteindelijk moet wegspelen. Bij deel 1 krijg je per keer maar 1 kaart te zien die beschikbaar is om weg te spelen. Bij deel 3, je raadt het misschien al, krijg je gelijk 3 kaarten te zien. Hierbij kun je ook gelijk een inschatting maken of je wat zetten kunt maken en dus ook hoe je ervoor staat.