Klik hier om het spel in volledig venster te spelen


Gratis Patience is pas echt Gratis Patience wanneer zonder Reclames

Speel Gratis Patience op Patience.nl zonder reclames of onderbrekingen in het spel zelf. Speel een van de beste Patience en Solitaire spellen helemaal gratis en voor niets op Patience.nl! Geen reclames in het spel, geen downloads, betalingen, abonnementen, aankopen in het spel, reclamefilmpjes of andere vervelende pauzes waar je niet op zit te wachten. 100% Gratis Patience! Wil je direct Gratis Patience Spelen begin dan direct met spelen hierboven. Wil je Solitaire full screen spelen klik dan op de link onder het spel. Het Gratis Patience Spel wordt direct geladen en je begint gelijk te spelen.

Meer Gratis Patience Varianten

Behalve ons eigen exclusieve versie van Patience Klondike kun je hier ook terecht voor andere gratis versies van diverse soorten Patience en Solitaire. Hieronder vind je een kleine verzameling maar voor ons totale assortiment bezoek ons Patience spelletjes overzicht.

Wat zijn de regels van het Kaartspel Gratis Patience?

Bij het begin van het spel krijg je zeven kolommen te zien met een open kaart per kolom. Verplaats de kaarten van de kolom naar een andere kolom of naar de kaartenstapels buiten het speelveld. Heb je niet de mogelijkheid om een kaart van een van de kolommen te verplaatsen, neem dan een kaart van de reserve stapel. Het doel is om de kolommen te laten verdwijnen. Lees voor de algemene spelregels onze patience spelregels pagina voor meer informatie

Om jezelf te blijven uitdagen kun je het wat moeilijker maken door de settings aan te passen. Op sommige websites of applicaties kun je kiezen voor een tijdslimiet of voor een speelveld met dubbele kaarten. Er is ook een mogelijkheid dat de reserve stapel maar één kaart geeft in plaats van drie. Dit maakt het allemaal even wat uitdagender en spannender. Scores kun je bijhouden als je daar behoefte aan hebt en zo houd je ook je vooruitgang bij. Voor meer informatie over de settings, spelopties en mogelijkheden bezoek dan de pagina over ons Patience spel.

Gratis Patience Klondike Deel 1 of Deel 2

Patience Klondike is het meest gespeelde Patience spel ter wereld. Eigenlijk iedereen die het over Patience en Solitaire heeft die heeft het eigenlijk over de Klondike game. Er zijn 2 versies waaruit je kunt kiezen, te weten:

Gratis Patience Spelen met 3 kaarten omdraaien

Patience Klondike deel 3 voorbeeld

Wanneer je Patience 3 (Klondike met 3 kaarten) speelt dan kies je voor de moeilijker versie. Per keer dat je de reststapel aanklikt draaien er 3 kaarten om. Van deze 3 kaarten mag je alleen de bovenste kaart gebruiken om naar de eindstapel of het tableau te plaatsen.

Gratis Patience Spelen met 1 kaart omdraaien

Patience Klondike deel 1 voorbeeld

Patience Klondike 1 kaart neerleggen betekent dat iedere keer wanneer je op de reststapel drukt dat er dan 1 kaart omdraait die je kunt gebruiken om in het spel te brengen. Deze versie wordt gezien als iets makkelijker omdat je makkelijker kaarten weg kunt spelen. Stel dat je bij 3 kaarten steeds de bovenste kaart niet kunt spelen dan ga je veel sneller door de stapel heen.

Patience Apps of liever Patience Online?

Kaartspellen voor maar één persoon zijn niet altijd eenvoudig te vinden. Maar een zo een spel die juist heel geschikt is voor die ene persoon is het bekende Patience. Patience spelen alleen is iets wat je altijd kunt doen en tot je beschikking wil hebben. Je kunt Gratis Patience downloaden wanneer je offline wil spelen bijvoorbeeld wanneer je geen internet verbinding hebt. Een Patience app kun je altijd spelen wanneer je wilt en waar je ook bent. Er worden ook geen beperkingen opgelegd qua kosten zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Patience app spelen op mobiel

Voordeel Gratis Patience Spel direct in je browser spelen

Gratis spelen van spellen op een smartphone, computer of tablet kan wat uitdagingen met zich brengen op het moment dat je niet over internet beschikt. Maar omdat gratis Patience spelen zo populair is zijn er veel mogelijkheden om dit spel te kunnen spelen. Dat kan online via de vele websites die er zijn die dit spel aanbieden. Je zoekt gewoon op de naam ‘Gratis Patience’ in en er komen heel wat webpagina’s tevoorschijn waar je dit spel online kunt spelen. Als eerste krijg je de simpele Klondike variant van Google Solitaire maar als je verder zoekt dan zul je merken dat de kwaliteit van de spellen nogal verschilt. Vooral de Patience Klondike spellen op de grotere spellen sites laten echt te wensen over en ook het Patience online Google spel valt erg tegen.

Daarom heeft Patience.nl een eigen Klondike Solitaire ontwikkeld welke je hier echt helemaal gratis kunt spelen. Niet zomaar een spel maar qua luxe, design en mogelijkheden het beste wat er zonder app te downloaden gratis te spelen is.

Voordeel Patience App Downloaden op je Mobiel

Maar wat nu als je geen internet hebt op het moment dat je het wilt spelen? Ook dat is geen probleem. Want op sommige websites kun je het spel downloaden zodat je ook offline toegang hebt. Vergeet ook niet in de Play-store of de Appstore te kijken naar de vele applicaties die er beschikbaar zijn. Dit is de meest voor de hand liggende manier om èn gratis Patience te spelen èn offline te kunnen spelen. De meeste applicaties zijn namelijk gratis. Zoek weer op het woord ‘Gratis Patience’ en er verschijnen verschillende apps.

Patience en Solitaire spelen via een patience app kan veel voordelen hebben omdat je vooruitgang bewaart kan worden. Moet je tussentijds even stoppen, dan kun je vaak even later weer verder waar je gebleven was. Online is dat niet altijd het geval. Gebruik je de app dan kun je het speelveld ook personaliseren met de thema’s die er beschikbaar zijn. Daarmee bedoelen we de kleur van het speelveld en de kleur van de kaarten. Gratis Patience spelen in de setting die jij leuk vind.

Het Patience.nl Klondike spel is ook als app verkrijgbaar. Voor ons exclusieve Patience Gratis Download Android bezoek je de Play Store en download je de app. De app is een gratis patience welke identiek hetzelfde is als het spel wat we hier aanbieden zonder download. Voor meer informatie over hoe je de App van Patience.nl installeert hebben en een tutorial geschreven.

Gratis Patience of Spelen voor Echt geld?

Het is tegenwoordig mogelijk om in diverse speelgelegenheden Solitaire te spelen voor echt geld. Op Patience.nl bieden we deze officiele gokspellen als demo spel aan. Het gaat hier om vormen van Klondike met de zogenaamde vegas score waarbij je 52 punten inzet voor het spel begint en waarbij je vervolgens 5 punten verdient door een kaart naar de eindstapel te spelen. We hebben hiervan 4 verschillende versies, allemaal gratis als demospel. Een van de leukste is Retro Solitaire welke in een klassieke stijl is vormgegeven. Zeker een aanrader om eens te proberen.

Meest Gestelde Vragen