Speel gratis Patience – het kaartspel voor een persoon

Spellen die geschikt zijn voor maar één persoon zijn niet altijd eenvoudig te vinden. Maar een zo een spel die juist heel geschikt is voor die ene persoon is het altijd populaire gratis Patience. Dit spel kun je altijd spelen wanneer je wilt en waar je ook bent. Er worden ook geen beperkingen opgelegd qua kosten zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Hoe je toegang krijgt tot het spelen van gratis Patience

Gratis spelen van spellen op een smartphone, computer of tablet kan wat uitdagingen met zich brengen op het moment dat je niet over internet beschikt. Maar omdat gratis Patience spelen zo populair is zijn er veel mogelijkheden om dit spel te kunnen spelen. Dat kan online via de vele websites die er zijn die dit spel aanbieden. Je zoekt gewoon op de naam ‘gratis Patience’ in Google en er komen heel wat webpaginas tevoorschijn waar je dit spel online kunt spelen.

Maar wat nu als je geen internet hebt op het moment dat je het wilt spelen? Ook dat is geen probleem. Want op sommige websites kun je het spel downloaden zodat je ook offline toegang hebt. Vergeet ook niet in de Playstore of de Appstore te kijken naar de vele applicaties die er beschikbaar zijn. Dit is de meest voor de hand liggende manier om èn gratis Patience te spelen èn offline te kunnen spelen. De meeste applicaties zijn namelijk gratis. Zoek weer op het woord ‘gratis Patience’ en er verschijnen verschillende apps.

Gratis Patience spelen via een app kan veel voordelen hebben omdat je vooruitgang bewaart kan worden. Moet je tussentijds even stoppen, dan kun je vaak even later weer verder waar je gebleven was. Online is dat niet altijd het geval. Gebruik je de app dan kun je het speelveld ook personaliseren met de thema’s die er beschikbaar zijn. Daarmee bedoelen we de kleur van het speelveld en de kleur van de kaarten. Je speelt gratis Patience in de setting die jij leuk vind.

Gratis Patience spelen – wat zijn de regels van het kaartspel?

Bij het begin van het spel krijg je zeven kolommen te zien met een open kaart per kolom. Verplaats de kaarten van de kolom naar een andere kolom of naar de kaartenstapels buiten het speelveld. Heb je niet de mogelijkheid om een kaart van een van de kolommen te verplaatsen, neem dan een kaart van de reserve stapel. Het doel is om de kolommen te laten verdwijnen.

Om jezelf te blijven uitdagen kun je het wat moeilijker maken door de settings aan te passen. Op sommige websites of applicaties kun je kiezen voor een tijdslimiet of voor een speelveld met dubbele kaarten. Er is ook een mogelijkheid dat de reserve stapel maar één kaart geeft in plaats van drie. Dit maakt het allemaal even wat uitdagender en spannender. Scores kun je bijhouden als je daar behoefte aan hebt en zo houd je ook je vooruitgang bij. Geloof het of niet, maar zelfs gratis Patience kan verslavend werken!