...

Garantievoorwaarden en Retourbeleid

Deze garantievoorwaarden en ons retourbeleid zijn uitsluitend van toepassing op producten die zijn aangeschaft via de webwinkel van Patience.nl.

Garantiebepalingen

Wij bieden een garantie van één jaar op productiefouten voor alle producten die wij verkopen. Indien het product bij ontvangst in goede staat verkeert en voldoet aan de verwachtingen, vervalt de garantie in principe (met uitzondering van ons retourbeleid). Wij ondersteunen de kwaliteit van de producten die wij aanbieden volledig en zijn ervan overtuigd dat al onze producten een lange levensduur hebben. Wij bieden echter geen garantie op schade als gevolg van gebruik of slijtage.

Leveringstermijnen

Aangezien onze producten doorgaans op voorraad zijn, kunnen we snelle leveringen garanderen. Bestellingen worden op dezelfde dag verwerkt en aan het postbedrijf overgedragen. Omdat wij afhankelijk zijn van de postdienst, kunnen wij geen garanties bieden met betrekking tot de bezorgingstermijnen. Mocht een product niet direct leverbaar zijn, nemen wij dezelfde dag nog contact op met de klant.

Terugbetaling- en Retourbeleid

Klanten kunnen binnen 30 dagen na de bestelling gebruikmaken van ons Terugbetaling- en Retourbeleid, waarbij de bestelling wordt terugbetaald onder de volgende voorwaarden:

  • De bestelling is niet geopend en wordt in de originele verpakking geretourneerd.
  • De bestelling is niet beschadigd (met uitzondering van productiefouten).
  • Er is binnen 30 dagen na de bestelling per e-mail een verzoek ingediend voor terugbetaling en retourzending.
  • De klant heeft vervolgens een week de tijd om de artikelen te retourneren. Na ontvangst zullen wij de klant op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van de terugbetaling.

Indien de terugbetaling wordt goedgekeurd, zal deze worden verwerkt en automatisch worden teruggestort op de creditcard of oorspronkelijke betaalmethode van de klant binnen een bepaalde termijn.

Retourproces

Na ontvangst van de e-mailmelding voor een retourzending, nemen wij contact op met de klant om verdere instructies te geven en het retouradres te verstrekken.

De klant is verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van het artikel. Verzendkosten worden niet vergoed. Bij een terugbetaling worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.

Uitverkoop artikelen

Artikelen in de uitverkoop kunnen niet worden geruild.


Contact opnemen met betrekking tot een retourzending

Indien u een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens: