Crazy Time! Speel het nieuwe Crazy Time Solitaire spel

Heb je het kaartspel Solitaire of patience wel eens gespeeld? Grote kans dat je nog niet hebt gehoord van de nieuwste variant, Crazy Time. Het concept komt bijna geheel overeen met de oudere broer. Het verschil is dat je bij Crazy Time weinig geduld hoeft te hebben om het spel tot een goed einde te brengen.

Direct Crazy Time spelen online

Crazy Time van Evolution is een hit tegenwoordig op het internet. Evolution is een aanbieder van vele spellen zoals Dreamcatcher, Monopoly en nu dus ook Crazy Time Solitaire. De primeur is op patience.nl want gegarandeerd dat je nog nooit eerder van deze nieuwe spelvariant hebt gehoord. Lees hier daarom alles over de Crazy Time.

Crazy Time Spelregels

Crazy Time speel je net als normaal patience met als doel om de kaarten zo snel mogelijk naar de eindstapels te spelen. Open het spel voor meer informatie over crazy time en gebruik de hint knop als je vast loopt in het spel. Voor meer informatie bezoek de patience spelregels pagina en kijk wanneer je snel beter wil worden ook op de strategie pagina. Het spel kent een hoop skill maar is ook gebaseerd op geluk. Op onze solitaire pagina vind je vervolgens een voorbeeld van meerdere patience spellen die je direct kunt spelen online en uitgerust zijn met uitleg en spelregels.

Het Speelveld Uitgelegd

Hieronder vind je een afbeelding van het speelveld. Het spel wordt gespeeld met 52 kaarten, en gedeeld over een tableau bestaande uit 28 kaarten bestaande uit 7 rijen. Vervolgens heb je verder de foundation, de stapel of talon en de reststapel. Hier kun je steeds nieuwe kaarten in het spel brengen.

plaats-direct-de-aas

Hoe is Solitaire Crazy Time ontstaan

Juist omdat het zo nieuw is, is er nog geen patentaanvraag gedaan en dus baseren we ons op geruchten over het ontstaan van Solitaire Crazy Time. Dat zou allemaal begonnen medio januari 2020 in Wuhan, China. Naar verluidt verloren veel mensen hun baan, nadat op een extreem hygiënische lokale vleesmarkt een vleermuis niet genoeg was verhit.

Hoewel we daar in het Westen onze hand niet voor om zouden draaien, gold dat niet voor marktdirecteur Do-Ping. De vergunningen van alle marktkraam eigenaren werden ingetrokken.

Dat gegeven zorgde ervoor dat veel mensen manisch depressief werden en hun huizen niet meer wilden verlaten. Moederziel alleen besloten veel Chinezen troost te zoeken in het kaartspel Solitaire. Daar heb je immers geen medespelers voor nodig.

Er was echter nog een ‘probleem’. Naast geen werk, was het in 45 jaar niemand in Wuhan gelukt Solitaire uit te spelen. Door het vele thuiszitten werd er meer geoefend en opeens lukte het een inwoner Solitaire uit te spelen. Daarbij schreeuwde hij tegen zijn huisgenoot: Wat een ‘Fēngkuáng de shíjiān’ alias gekke tijd alias…Crazy Time!

Het nieuws ging als een lopend vuurtje de buurt rond en werd bekend als Solitaire Crazy Time. Iedereen wilde weten hoe het was gelukt om Solitaire uit te spelen. Om het geheim niet te verraden, besloot de man tot het dragen van een mondkapje. Zo zou niemand enige informatie van zijn lippen kunnen aflezen als hij met anderen sprak.

De mensen die hij zijn geheim vertelde, moesten ook een mondkapje dragen ter bescherming van de informatie. Binnen drie maanden liep heel Wuhan met een mondkapje.

Nadat de eerste Chinees het vliegtuig nam naar een ander continent, werd Crazy Time ook daar geïntroduceerd. Langzaam maar zeker raakte de gehele wereld geïnfecteerd met Solitaire Crazy Time. Crazy Time is inmiddels zo populair, dat je geen supermarkt meer kunt binnenlopen zonder dat je geconfronteerd wordt met mondkapjes en paranoïde blikken wanneer iemand dreigt CO2 uit te blazen die zou kunnen leiden naar de oplossing.

Het geheim van Solitaire Crazy Time

Je vraagt je nu wellicht af: Hoe is het de beste man gelukt het spel uit te spelen. Het geheim van Solitaire Crazy Time zit hem in het openbare karakter. Na jaren van verliezen wilde de speler voelen hoe het zou zijn om eindelijk eens te winnen.

Hij gebruikte daarom alle 52 speelkaarten en legde deze simpelweg in de juiste volgorde. Niks geen moeilijk gedoe, open en bloot winnen in maximaal 10 minuten. Omdat de uitvinder niet bekend wilde staan als een ‘valsspeler’, trachtte hij zijn geheim zo lang mogelijk verborgen te houden.

Solitaire Crazy Time, geschikt voor iedereen die valt binnen de leeftijdscategorie van twee jaar en ouder.